Voorbij de managementmaatschappij eindigde bij de laatste drie genomineerden voor de titel “Ooa Boek van het jaar 2019”. Klik hier voor het volledige  juryrapport. Volgens de jury was ‘Voorbij de managementmaatschappij’ één van de drie boeken die er voor de jury tussenuit sprong.

“Het boek Voorbij de managementmaatschappij van Marjolein Quené houdt ons een kritische spiegel voor: de managementmaatschappij waarin we leven is geen natuurwet. We hebben ‘m zelf gemaakt en bevestigen ‘m ook telkens weer. Het boek daagt ons uit en stelt ons een zeer ongemakkelijke vraag: hoe verhoud ik mijzelf tot dit vanzelfsprekende managementdiscours dat zoveel kapot maakt? Een rijk en gedurfd boek dat te denken geeft en ons stil zet. Zeer de moeite waard.”

Op het Boek&Festival verzorgde Marjolein Quené een workshop over het boek en was ook de uitgever aanwezig.

Ooa boek van het jaar 2019: ‘Voorbij de managementmaatschappij’ bij top drie.